Ca in orice investitie, iti dai seama daca este buna sau nu, doar daca iti produce beneficii pe termen lung. Noi iti recomandam ca inainte sa iti montezi o instalatie gpl, sa iti faci bine temele si sa analizezi amortizarea kitului de gpl. Folosind calculatorul de mai sus, iti poti face o idee in acest sens si suntem siguri ca te vor ajuta sa estimezi in cati kilometrii instalatia de gpl se plateste singura.

Ai mai jos cate lucruri importante, zicem noi, pe care ar trebui sa le stie orice utilizator de GPL.

GPL este prescurtarea de la gaz petrolifer lichefiat si este de fapt un amestec intre 2 gaze: butan si propan. Acesta la presiunea atmosferica este aflat in stare gazoasa, iar cand este comprimat devine lichid.

Desi procesul montajului instalatie de gpl este numit conversie, in opinia noastra, nu prea este adevarat, pentru ca este mai mult un accesoriu. O conversie ar insemna eliminarea completa a sistemului de alimentare, ceea ce nu se intampla. Ansamblul de GPL se adauga la sistemul de alimentare, nu il inlocuieste.

Asadar la pornirea autovehiculul este alimentant in continuare cu benzina, urmand ca dupa ce temperatura de functionare creste peste 30 de grade Celsius, masina sa functioneze pe gaz, astfel se preintampina probleme la injectoare, ungere, etc.

Avand in vedere costul unitatii de GPL este destul de mic, daca se adauga un sistem de combustibil secundar, veti descoperi ca valoarea de revanzare a autovehiculului creste. Cea mai mare parte a clientilor nostrii, realizeaza ca ansablul gpl este amortizat in jurul a 6 luni incepand cu data instalarii acesteia (aproximativ 10.000 – 15.000 km). Veti ajunge astfel sa va recuperati 100% din investitie.

Deoarece gazul, la ardere produce mai putine particule decat motorina sau benzina, acesta este mult mai curat, din punct de vedere ecologic si tehnic. Aceste particule se depun in interiorul motorului riscand astfel pierderea perfomantelor si scaderea durabilitatii.

Calculator amortizare pret instalatie GPL

Pret instalatie GPL:Ron
Consum benzina / 100 Km: L \ 100 Km
Pret benzina:Ron
Pret GPL:Ron
Amortizare pret instalatie in:Km parcursi
Consum GPL:L \ 100 Km
Cost total GPL:Ron
Cost total benzina:Ron


Solicita oferta

Contact