Preturi Instalatii GPL

Cat costa o instalatie GPL pentru masina mea?

Trebuie sa stii, ca pretul final al unei instalatii este calculat, in general, dupa formula de mai jos:

PRET FINAL = COSTUL INSTALATIE DE GPL + PRET MANOPERA/MONTAJ ( IN FUNCTIE DE AUTOTURISM) + ACCESORII MONTAJ (FURTUNE, CABLURI, RELEE, SIGURANTE)

Daca pretul instalatie gpl nu difera foarte mult, in functie de norma EURO si tipul rezervorului, dar iti imaginezi ca montajul unei instalatii GPL difera de la o Dacia Logan la un Kia Ceed, de aici si variatia de  pret.

 

Pretul unei instalatii gpl difera si in functie de puterea autovehiculului (caii putere), strategia de injectie, numarul de cilindrii (3, 4, 6, 8, 12 cilindrii, etc.), tipul rezervorului ales (toroidal sau cilindric) si tipul prizei de alimentare (detasabil sau standard).

 

Chiar daca majoritatea firmelor ce ofera montajul unei instalatii GPL la un pret fix (cu instalatia cea mai ieftina, care nu este intotdeauna cea mai buna), noi va oferim posibilitatea de a alege kitul GPL dedicat pentru autovehiculul dumneavoastra. Astfel va dam oportunitatea de a analiza anumite aspecte, ale instalatiei GPL: calitatea, fiabilitatea si, in final, pretul instalatiei GPL. Pentru ca dorim sa oferim cele mai bune servicii, punem accentul pe aceste aspecte, urmarim cele mai mici detalii si colaboram cu cei mai renumiti producatori de instalatii GPL la nivel mondial.

Euro Auto Service ofera instalatii gpl (vezi clasificarea acestora mai jos) la preturi extrem de competitive, reparatii, operatiuni de intretinere si diagnosticare a instalatii GPL.

Instalatia GPL este un sistem alternativ de alimentare cu GPL (gaz petrolifer lichefiat) ce poate fi montat pe orice autovehicul cu aprindere prin scanteie (delco sau aprindere electronica).

Instalatiile GPL se categorizeaza, in general, in urmatoarele tipuri:

– instalatie carburatie

– instalatie injectie monopunct

– instalatie multipunct/secventiala

milanofratelligpllogo_Prins-FCstag_logotyplovato-logo1landirenzo