Preturi Instalatii GPL

Cat costa o instalatie GPL pentru masina mea?

Trebuie sa stii, ca pretul final al unei instalatii este calculat, in general, dupa formula de mai jos:

PRET FINAL = COSTUL INSTALATIE DE GPL + PRET MANOPERA/MONTAJ ( IN FUNCTIE DE AUTOTURISM) + ACCESORII MONTAJ (FURTUNE, CABLURI, RELEE, SIGURANTE)

Daca pretul instalatie gpl nu difera foarte mult, in functie de norma EURO si tipul rezervorului, iti imaginezi ca montajul unei instalatii GPL difera de la o Dacia Logan la un Kia Ceed, de aici si diferenta de pret.

Pretul unei instalatii gpl difera si in functie de puterea autovehiculului (caii putere), numarul de cilindrii (3, 4, 6, 8, 12 cilindrii, etc.), tipul rezervorului ales (toroidal sau cilindric) si tipul prizei de alimentare (detasabil sau standard).

Chiar daca majoritatea firmelor ce ofera montajul unei instalatii GPL la un pret fix (cu instalatia cea mai ieftina, care nu este intotdeauna cea mai buna), noi va oferim posibilitatea de a alege kitul GPL dedicat pentru autovehiculul dumneavoastra. Astfel va dam oportunitatea de a analiza anumite aspecte, ale instalatiei GPL: calitatea, fiabilitatea si, in final, pretul instalatiei GPL. Pentru ca dorim sa oferim cele mai bune servicii, punem accentul pe aceste aspecte, urmarim cele mai mici detalii si colaboram cu cei mai renumiti producatori de instalatii GPL la nivel mondial.

Euro Auto ofera instalatii gpl (vezi clasificarea acestora mai jos) la preturi extrem de competitive, reparatii, operatiuni de intretinere si diagnosticare a instalatii GPL.

Instalatia GPL este un sistem alternativ de alimentare cu GPL (gaz petrolifer lichefiat) ce poate fi montat pe orice autovehicul cu aprindere prin scanteie (delco sau aprindere electronica).

Instalatiile GPL se categorizeaza, in general, in urmatoarele tipuri:

Instalatii GPL carburatie – primele instalatii aparute, aceste sisteme se pot monta pe absolut orice masina echipata cu un carburator (dublu corp sau simplu corp), alimentarea cu gaz se face printr-o conducta cu stut filetat in corpul carburatorului sau printr-un mixer dedicat montat deasupra acestuia.
Instalatiile GPL monopunct – difera de prima instalatie doar prin adaugarea sistemulului de control lambda (sonda de oxigen) ce controleaza dozajul gazului (in mod electronic) in functie de sonda lambda.
Instalatiile GPL multipunct sunt instalate pe motoare cu injectie multipunct non-EURO; se instaleaza un sistem clasic de GPL cu mixer si se adauga un emulator ce intrerupe functionarea injectoarele de benzina in timpul alimentarii cu GPL a autovehiculului.
Instalatii GPL EURO 3+ sunt instalatii de tip secvential cu rampa de injectoare dedicate pentru sistemul GPL un dozarea se face pe fiecare cilindru in parte. Datorita faptului ca gazul petrolifer este injectat prin galeria de admisie, aceste instalatii sunt mai complicate (in constructie si la montaj) insa ofera si performante mult mai mari fata de cele clasice (cu mixer). Unitatea de control a instalatiei GPL modifica timpul de injectie al injectoarelor de GAZ in functie de: timpii de injectie ai autoturismului, temperatura motorului de functionare, temperatura gazului, presiunea gazului in rampa, voltajul intregului sistem electric, turatia motorului, totul pentru ca diferentele de functionare dintre GPL si BENZINA sa fie tot mai mici, ajungand in zilele noastre ca aceste diferente sa fie INSESIZABILE.

 

 

Mai jos aveti catalogul de preturi ale instalatiilor GPL, in functie de tipul masini, al instalatiei si al rezervorului dorit.

 

Catalog Preturi Instalatii GPL Constanta by


 

 

Datorita relatiilor cu acesti producatori, va putem oferi cel mai bunĀ  pret instalatii gpl.

Va asteptam sa studiati oferta noastra si sa profitati de aceasta.