Avand in vedere pretul astronomic la care benzina a ajuns, iti recomand o instalatie GPL. Te asigur ca beneficii vei gasi multiple, iar daca ai studiat putin internetul si cauti instalatii GPL in Tulcea, noi te putem ajuta si sa facem drumul pana la noi foarte avantajos.

Desi pretul gazului petrolifer lichefiat a crescut in ultimii ani, tot este la jumatate din pretul unui litru de benzina, astfel tot se amortizeaza instalatia in 15000 de km, maxim 20000 km. Nu ar fi frumos sa te gandesti peste 2 schimburi de ulei, ca ai un “accesoriu” la masina care a reusit sa se plateasca singur? Daca doresti sa pasterzi masina, cu atat mai mult merita o instalatie GPL.

Pornirea se face intotdeauna pe benzina, trecerea pe GPL este permisa doar cand temperatura agentului de racire trece de 40 de grade, si asta deoarece instalatiile de gaz au in componenta un vaporizator ce are rolul de a trece gazul din stare lichida, in butelie, in stare gazoaza, pentru a fi injectat in admisia fiecarui cilindru si, aceasta trecere se produce cu scaderea temperaturii gazului.

Cu rezervorul toroidal, la cca 33 de litri utili, ai o autonomie de cam 3-400 de km in functie de regimul urban-extraurban. Cand se termina gazul in butelie, se comuta automat pe benzina, fara ca sa se simta vreo schimbare in comportamentul masinii, doar 3 beep-uri scurte si apoi ledul de gaz ce va clipi vor anunta acest lucru.
Trecerea benzina-gaz in mers este INSESIZABILA, practic se poate face si intr-o depasire fara nici o problema. Singurul indiciu este inchiderea electrovalvei (click-ul specific) din compartimentul motor.

Pentru ca am observat o avalansa de clienti din judetele limitrofe, am hotarat ca pentru locuitorii ce nu sunt din Constanta, respectiv pentru cei din Tulcea, Calarasi, Galati,  Braila, sa primeasca un discount de 10% pentru cei care se hotarasc sa monteze instalatia GPL.

 

Te asiguram ca nu vei sesiza diferente MARI de performanta intre benzina si gaz, dar in cazul in care nu ne crezi, vizioneaza videoclipul de mai jos.